Afgelopen zaterdag om 14:30 stond op sportpark ‘de boppeslach’ het duel tussen Wardy en SSS’68 op het programma. Een duel tussen de nummer laatst en de koploper na twee wedstrijden.

Op de hobbelige grasmat was het vanaf het begin af aan een tamme voetbalwedstrijd. SSS’68 had moeite om het spel te maken tegen Wardy. De thuisploeg voetbalde weinig en zette er veel fysiek spel tegenover. Vooral bij standaardsituaties was het af en toe gevaarlijk voor de goal van keeper Jorn Welles. Daarentegen kwam de uitploeg er af en toe via de flanken goed uit. Een aantal crossballen van Erik van links naar rechts zorgden via Rainey voor gevaar en ook spits Sam was voorin aan het sleuren.
In de laatste minuten van de eerste helft kwam er eindelijk wat leven in de brouwerij. Bertrand sloeg voor rust twee keer toe. Beide keren schoot hij feilloos de bal met links binnen en de uitploeg kon gaan rusten met een riante 0-2 voorsprong.

Na rust werd het veldspel van SSS’68 beter. Op een enkele keer na waren er geen problemen. In de 69e minuut werd de mooiste goal van de dag gemaakt. Erik-Jan (EJ) gaf een fantastische steekpass a la Iniesta op Sam die de bal in de loop ineens met de binnenkant voet nam en zo beheerst de 0-3 op het scorebord liet aantekenen. Hierna volgde nog een aantal kansen voor Jordy en Jordi, maar beide hadden het vizier niet op scherp. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Wardy nog vanuit buitenspel positie. De grensrechter van SSS’68 vlagde wel, maar dit werd weggewuifd door de scheidsrechter van dienst.
Niet veel later werd er afgefloten en zo eindigde de wedstrijd in een 1-3 winst voor de mannen uit Marsum.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *